25 års jubilæum hos OMME LIFT A/S

Efter 14 dage som kontorhjælp startede Flemming Jakobsen som kontorelev den 1. august 1991 som eneste mandlige personale på kontoret, hvilket i sig selv må have været en udfordring. Det viste sig hurtigt, at den unge mand havde talent for tal. Dette sammen med hans charme og landlige generthed gjorde ham hurtigt til en vellidt og respekteret medarbejder.
Efter endt elevtid fortsatte Flemming som kontorassistent på OMME LIFT. Her bemærker man, at Flemming ikke blot har et godt forhold til firmaets øvrige medarbejdere, men også til leverandører og ikke mindst kunder.
Da OMME LIFT i 2002 beslutter sig for at ansætte endnu en salgsmedarbejder, virker det helt naturligt at jobbet tilbydes Flemming. Dermed ændres Flemmings jobfunktion og titel pr. 1. marts 2002, hvorefter der laves et uddannelsesforløb for den nye sælger.
I dag er Flemming ansvarlig for salget til de fleste kunder i Danmark og for eksporten til Mellemøsten; et ansvar som han påtager sig med den samme ihærdighed, som da han startede for 25 år siden. Flemming er meget anset og respekteret af alle OMME LIFTs medarbejdere, kunder og ledelse.
Dagen fejres fredag den 12. august internt hos OMME LIFT.