40 års jubilæum i LEGO koncernen

Helle Susanne Frandsen, Sdr. Omme, fejrer fredag den 23. november 2018, 40 års jubilæum i LEGO Koncernen.

Helle Susanne Frandsen startede i 1978 i Bearbejdningen på Højmarksvej. Her fik hun hurtigt interesse for sikkerhed og trivsel, og dette har været en vigtig del af hendes videre forløb på virksomheden. Helle fik efterfølgende en uddannelse som arbejdsstudietekniker og arbejdede ca. fem år i det daværende Drift Teknik afdeling. Dette job indebar en del rejser til LEGO fabrikken i Tjekkiet, hvor oplæring og normtidsfastsættelse var på programmet.

Sideløbende har Helle taget kurser/uddannelser, såsom lederkurser og Industrioperatør på Teknisk Skole. Fra 2011 og frem til 2017 har Helle haft sin daglige gang i EHS afdelingen. Fra 2017 og frem til nu har Helle været del af ATE hvor hun arbejder med opgaver som vækker glæde for mange medarbejdere rundt i virksomheden. Helle arbejder nemlig med opgaver for vores Celebration Team, og sørger derved for, at medarbejdere der har rund fødselsdag, bliver gift eller er på barsel får tilsendt blomster og gaver.

Helle er højt respekteret og vellidt blandt kollegaer og leder. Hun møder hver dag op på arbejde med høj motivation og med et stort smil på læben, hvilket smitter af på hele afdelingen. Helle tilgår sine opgaver med smil og er altid motiveret og meget engageret.