Børn og unge… og den store sorg

Det er efterhånden velkendt i Sdr. Omme, at Bente og Bjarne Hall gør meget for at fremme indsamlinger til og viden om foreningen Børn, Unge & Sorg. Senest i starten af måneden, hvor Sdr. Omme Multicenter endnu engang lagde hus til et udsolgt 12-timers spinning-event til fordel for foreningen.

Det er ikke gået ubemærket hen hos Børn, Unge & Sorg at interessen for foreningen lokalt er så stor i Sdr. Omme og opland. Derfor bliver der nu mulighed for at komme til et arrangement, hvor der vil blive fortalt lidt mere om, hvorledes selve organisationen er sat sammen. Der vil naturligvis også blive fortalt mere om, hvordan foreningen arbejder for at hjælpe netop børn og unge. Det kan være en stor og voldsom oplevelse pludselig at stå med stor sorg i en meget ung alder, uanset årsagen, og det er netop her at Børn, Unge & Sorg står klar med en helt særlig kompetence.

Det er ganske gratis at deltage i arrangementet, som løber af stablen tirsdag den 27. februar kl. 19.00. Det foregår i Sdr. Omme Multicenter, hvor der også vil være mulighed for at købe kaffe og kage.

Tilmelding kan ske til Bente og Bjarne Hall på tlf. 20 89 39 40 eller 28 97 99 03. Tilmelding kan også ske via email på sj@teamgivhaab.dk.