Dartens Dag

Kender du til dart eller har set dart i TV og har du lyst til at prøve kræfter med en sport som både er sjov og udfordrende, på samme tid, så holder vi åbent hus i Sdr. Omme Dartklub den 9/2-2020 fra kl. 11:00-15:00. Klubben ligger Nedergårdsvej 1, i kælderen, 7260 Sdr. Omme.

Arrangementet er gratis og hvor vi vil introducere alle jer som er interesserede for dartsporten, og som har lyst til at komme ned til en hyggelig dag, så skulle du have lyst til at udfordre en ven, en nabo eller bare høre mere om sporten, har du muligheden for det nu.

Alle aldre er velkommen, om du bare vil prøve kræfter med en ny sport eller være seriøs omkring dartsporten så er der plads til alle i Sdr. Omme Dartklub, vi giver jer alt det info i får brug for den dag, hvis interessen for at fortsætte i klubben er der , så hjælper vi selvfølgelig med indmelding og info.

Vi stiller selvfølgelig mandskab til rådighed som kan hjælpe med nogle fif og fortæller om dartsporten. Klubben vil have pile til rådighed for dig/jer på dagen. Vi har selvfølgelig også kølige drikkevare til en billig pris og frisk kaffe på kanden.

Vi vil lave en lille turnering med start fra kl. 13:00 hvor der vil være sponsor gaver som præmier.

Vi ses frisk hvor vi står klar til at Tage imod jer i Sdr. Omme Dartklub den 9/2-2020 fra kl. 11:00-15:00

Sdr. Omme Dartklub.