Det er snart fastelavn i Sdr. Omme

Et af årets sjove højdepunkter for børn i alle aldre er fastelavn. Man kan klæde sig ud, lade fantasien få frit løb og forvandle sig selv til en helt anden person eller figur. I Sdr. Omme plejer vi at holde fastelavn med den klassiske tøndeslagning, og år 2019 er bestemt heller ingen undtagelse. Det er dog lidt anderledes i år, idet Sdr. Omme Borger & Erhverv først afholder tøndeslagning søndag den 10. marts, altså en uge efter fastelavns søndag. Men der vil bestemt stadig være liv og glade dage og mulighed for at vinde en præmie.

Vanen tro vil der være tøndeslagning i tre forskellige aldersgrupper, så alle børn kan være med.
Tønderne er bestemt heller ikke tomme, idet MENY i Sdr. Omme har sponsoreret en del godter,
som nok skal sprede glæde. Og igen i år vil der naturligvis også være en lille gave til kattekonger og -dronninger samt Bedste Udklædte.

Der er dog enkelte nye ting ved fastelavn i Sdr. Omme i år. Sidste år var de voksne hjælpere selv udklædte, hvilket skabte stor glæde og morskab blandt de mange børn (se billederne herunder fra 2018). Denne tanke er ført lidt videre her i 2019, og Sdr. Omme Borger & Erhverv opfordrer derfor også de voksne til at klæde sig ud og dermed være med til at sprede smil og glæde. Jo flere, der vil være med, jo bedre, og derfor vil der også være en præmie til den Bedste Udklædte Voksne. Derudover vil fastelavnsfesten i år også få besøg af en meget dygtig ballonmand, der kan glæde alle de små, og der vil også være et besøg fra en fjern galakse langt, langt borte.

Sdr. Omme Borger & Erhverv glæder sig til at byde både voksne, børn og barnlige sjæle velkommen til fastelavn i Sdr. Omme Multicenter søndag den 10. marts kl. 14.00. Der vil naturligvis også være fastelavnsboller, saftevand og masser af godt humør.

Gallery slideGallery slideGallery slide