Fastelavnsfest i Sdr. Omme

Søndag den 10. marts blev der slået katten af tønden i Sdr. Omme Multicenter. Traditionen tro havde Sdr. Omme Borger & Erhverv inviteret til tøndeslagning, fastelavnsboller og masser af saftevand, men i år var datoen lidt anderledes. På grund af andre arrangementer i hallen på Fastelavnssøndag, var arrangementet rykket en uge i år.

Den store hal i Sdr. Omme Multicenter bød dog stadig velkommen med ægte Fastelavns-stemning, og mange børn havde da også fundet vej og deltog i løjerne. Det var imidlertid også tydeligt, at tilslutningen til dette års arrangement var noget under niveauet fra de foregående år. Det blev anslået, at der kun var cirka halvt så mange børn til stede ved dette års tøndeslagning, sammenlignet med tidligere år.

Ikke desto mindre deltog de fremmødte aktivt i løjerne, og skønt tønderne (næsten vanen tro) viste sig at være en anelse genstridige, så lykkedes det til sidst at få dem slået ned. Herefter kunne der uddeles præmier til 3 kattekonger og -dronninger (en i hver af de 3 aldersgrupper).

Men ingen fastelavn uden udklædning, og det var en fornøjelse at se de mange fine kostumer, som børnene kom i. Kreativiteten har været stor rundt omkring, og en enig dommerkomité fandt også frem til 3 børn, som hver især vandt en lille præmie. Sdr. Omme Borger & Erhverv havde i år opfordret de voksne til at de også skulle være udklædte, og heldigvis havde nogle også valgt at gøre dette. De tre børn, som havde vundet for Bedste Udklædning, udpegede også en vinder blandt de voksne, som også kunne tage en præmie med hjem.

Festlighederne blev krydret med besøg af Star Wars-kostumeklubben 501st Legion: Danish Garrison, der gerne ville lege med, samt en meget dygtig ballondame, der kunne fremtrylle de mest fantastiske ballon-ting til alle børnene.

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide