Fortsat problemer med Genbrugspladsen

Det burde være så godt, og så er det faktisk skidt…

Det er ingen hemmelighed, at der igennem længere tid har været en del problemer med affaldssorteringen på Genbrugspladsen i Sdr. Omme. Ja, det har rent faktisk været så grelt, at Billund Kommune har været ind over i dialog med Landsbyrådet og Sdr. Omme Borger & Erhverv for at finde en løsning. Og nu er den minsandten gal igen.

Hvis vi som borgere skal beholde vores genbrugsplads, så SKAL affaldet sorteres og afleveres korrekt. Eksempelvis må containeren med Brandbart IKKE indeholde lamper, kabler, fatninger, store plastikrør, spraydåser og ganske almindeligt husholdningsaffald (bleer, beskidt emballage, madaffald og så videre). Har man f.eks. for meget husholdningsaffald, så skal man kontakte Billund Kommune og købe en ekstra sæk på Magion, eller (ved vedvarende problemer) anskaffe sig et ekstra skraldestativ.

Der skal meget mere selvjustits til – det nytter ikke noget at være ligeglad, for “det er der nok nogle andre der ordner”. Observerer man ukorrekt deponering eller sortering på Genbrugspladsen, må man også gerne gøre opmærksom på dette!

Det SKAL kunne lade sig gøre, Sdr. Omme!

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide