Fyraftensmøde med borgerne

Billund Kommune vil gerne i dialog med borgerne omkring en række nye temaer fra Kultur- og Fritidspolitikken. Det sker ved en række såkaldte Fyraftensmøder rundt omkring i kommunen i januar måned. Et af møderne bliver afholdt i Sdr. Omme den 25. januar, hvor byens borgere kan høre om alt det nye… og samtidig give deres meninger til kende.

”At møde borgerne, der hvor de er, er en af vores ambitioner i Kultur og Fritid. Det er altid en fornøjelse, og derfor glæder vi os meget til at komme rundt i kommunen og snakke om de nye tiltag. Det at hilse på hinanden og få sat ansigt på er med til at lette tilgængeligheden – og det er netop én af ambitionerne i Kultur- og fritidspolitikken, at lette tilgængeligheden til kommunen. På fyraftensmøderne i januar er det vores kulturkonsulent og vores udviklingskonsulent, I kommer til at møde”, siger Rasmus Kaufmann, der er Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune.

På Fyraftensmødet vil man bl.a. komme ind på det nye Kultur- og Fritidsråd samt Billund Kommunes nye eventportal; OplevBillund.

Læs meget mere om arrangementet lige her. Vær opmærksom på, at tilmelding er nødvendig senest 18. januar af hensyn til forplejning. Tilmelding kan ske via email til Kristina Højgaard.