Gavlmaleri godt på vej

For længe siden igangsatte Sdr. Omme Landsbyråd planer om et storstilet gavlmaleri på Hovedgaden ved den tomme plads, hvor Borgergården lå for mange år siden. Projektet skulle indgå som en del af planerne om forskønnelse af Hovedgaden og området omkring den.

Og nu er projektet så endelig i gang. I løbet af denne uge er der sket ting og sager på pladsen, og et flot maleri begynder at tage form på den store, tomme væg. Det er kunstneren Jakob Tolstrup, som er blevet engageret til at lave et stort vægmaleri, som kan være med til at sætte Sdr. Omme på Danmarkskortet. Arbejdet skrider hurtigt frem, når Jakob går i gang med sine spraydåser – godt assisteret af en lift, som er nødvendig for at komme til at arbejde i højden.

Det er allerede nu tydeligt at se store dele af motivet, men den endelige helhed skal ikke røbes her – den må folk komme og se på Hovedgaden, når det storstilede værk er færdiggjort.

Jakob Tolstrup er en dansk kunstner med en række anerkendte værker på sit CV, heriblandt også nogle store og flotte vægmalerier i bl.a. Berlin, København og Florida.