Jul i Sdr. Omme

Det er for alvor blevet koldt og mørkt udenfor, men heldigvis kan vi så glæde os over, at julen atter står for døren. Det kan også ses i Sdr. Omme, hvor den traditionsrige julebelysning er kommet op at hænge og endnu en gang er med til at kaste lys, glæde og julestemning over byen i hele december måned.

Og juletræer skal der selvfølgelig også til. Byens flotte Sigeng-Torv er igen i år blevet udsmykket med flotte juletræer, og minsandten om ikke et stort og flot juletræ traditionen tro har indtaget sin plads midt i byen igen i år. Fra hjørnet på Grindstedvej står det klar til at glæde både byens borgere samt alle dem, som dagligt kører igennem Sdr. Omme.

Julebelysningen i Sdr. Omme er en af byens stolte traditioner, og den er skam også ganske kendt uden for byen. Men æren for, at de flotte lyskæder overhovedet kommer til at kaste deres glans over os alle, skal i høj grad tilskrives de mange frivillige, som igen i år har arbejdet hårdt for sagen. De har både tjekket, klargjort, opsat og tilsluttet de mange lys og juletræer af metal, og deres store hjælp er virkelig værdsat.

At de mange frivillige hvert år gerne vil hjælpe med julebelysningen, er også meget gavmildt. Men gavmildheden findes i år i særdeleshed også hos Hilda Jensen, Grindstedvej, som har doneret byens store og flotte juletræ. Med venlig assistance fra Gustav Pedersen og XL-Byg, er træet kommet på plads, og det er vi meget taknemmelig for.

Juletraditionerne betyder meget i Sdr. Omme, og dem skulle vi gerne holde fast i. Derfor glæder vi os også meget til den første søndag i advent – søndag den 2. december. Her er det nemlig tid til det traditionsrige juleoptog og julemarked.

Vardegarden, julemanden og julemor fører an gennem byen i juleoptoget, og i Sdr. Omme Multicenter har utallige jule-kræmmere meldt deres ankomst. Julemarkedet er åbent fra kl. 10-16, så der er rig mulighed for at gøre en god handel hele dagen.

Og har man sagt ”Julemarked”, så må man også sige ”Juletombola”. For selvfølgelig kan man igen i år prøve lykken ved den populære tombola på Julemarkedet, hvor der er mulighed for at vinde en af de mange flotte gevinster. Den store hovedgevinst er igen i år et gavekort på kr. 1.000 til byens butikker, sponsoreret af Omme Lift.

Byens yngste borgere har også igen i år mulighed for at vinde en lille julegave ved at aflevere en juletegning (med navn og adresse) til julemanden eller i julemandens sæk i Multicentret på selve dagen for julemarkedet. Alle børn, der gør det, deltager herefter i en lodtrækning om flotte gaver.

Sdr. Omme Borger & Erhverv håber, at byens borgere traditionen tro vil bakke godt op om vores julearrangement. Samtidig vil vi gerne rette en tak til byens borgere og erhvervsdrivende, der er med til at gøre det hele muligt via deres årlige kontingent til Sdr. Omme Borger & Erhverv.

Har man endnu ikke nået at betale sit kontingent på blot kr. 200, så kan man nå det endnu ved bankoverførsel til registreringsnr. 8210, kontonr. 0003083098. Man kan også indbetale via MobilePay på nr. 40206. Og gør man det inden søndag den 2. december, så er der en ekstra fordel. Her trækkes der nemlig lod om endnu et gavekort på kr. 1.000 til byens butikker blandt alle, der har betalt kontingent.

Vi glæder os til at se jer alle til Julemarked i Sdr. Omme.