Jydefest i børnehøjde

Traditionen tro var der igen i dette års Jydefest børnearrangement i Multisalen; de såkaldte “Mini Jyder”. De inviterede var børn i alderen fra 0 år til og med 2. klasse. I et par timer lørdag formiddag stod den på ansigtsmaling, hår-styling med diverse farver og motiver, en stor aktivitetsbane og mange flere ting. Der blev hoppet i takt til musikken, som bragede ud af højtalerene, ganske Jydefest stil.

“Vi har haft besøg af ca 50 børn,” fortæller tovholder Mette Nielsen, “og det er jeg ganske godt tilfreds med. Jeg har heldigvis rigtig mange, der melder sig som hjælper i de par timer, og uden dem ville det ikke kunne lade sig gøre. Det er skønt at se så mange glade og smilende børn der kommer her sammen med deres forældre, og jeg bliver da også rigtig glad når forældrene giver udtryk for at de synes det er et godt arrangement, så er jeg klar på et år mere,” smiler Mette.

Igen i år kunne børnene glæde sig til både en slush-ice, gevinst i fiskedammen, en overraskelse i form af en slikpose, og flotte gevinster til 3 heldige vindere i tegnekonkurrencen. I år sonsorerede MENY i Sdr. Omme en flødebolle til alle de glade børn.

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slide