Jydefesten 2020 godt på vej

2019 synger på sidste vers og Jydekomiteen er så småt ved at være på plads med alt det grove, som skal danne ramme for Jydefesten i Sdr. Omme 2020. I det kommende år kan vi nu afsløre at temaet bliver Superhelte. Der har været efterspørgsel for temaet i 2020 og vi håber derfor at ved at offentliggøre temaet nu, så har flere mulighed for at kunne deltaget i Jydeoptog, som vanen tro vil finde sted om torsdagen i Kristi Himmelfartsferien, hvor Jydefesten løber af staben som vanligt.

I 2020 vil vi forsøge at flytte det store telt om foran Multicentret for at skabe en mere hyggelig stemning. Det betyder derfor også, at der kommer til at ske lidt andre ændringer ved Multicentret, som Jydekomiteen sidder ved tegnebordet med pt.

Vi gentager succesen igen med Stig Rossen og Vennerne. Vores trofaste musiksponsorer har valgt at fortsætte, hvilket danner grundlag for at give det et forsøg mere. Som opvarmningsband kan det hertil tilføjes, at Cocktail Hounds vil spille for fuld musik inden Stig Rossen og Vennerne går på scenen. Ligesom succesen i år, så vil der inden musikken være mulighed for at spise i Multicentret fra 18.00 – 20.00 til 125,- pr. person. Tilmelding kan ske på tlf. 75 34 14 29. De som har valgt at spise sammen inden musikken, vil få et bord sammen inde i den store hal til musikken.

Køber du billetter inden d. 1. februar 2020 koster billetten 175,-. Efterfølgende vil billetten koste 245,-.

Vi mangler ambassadører, som vil sælge billetterne til Stig Rossen og Vennerne. Så har du lyst til at hjælpe os med salget af disse, så ring nærmere information til Dennis Lauridsen på 28 78 12 40 eller til Stefan Pedersen på 20 96 83 77.