Katten blev slået af tønden

Ingen fastelavn uden den traditionelle tøndeslagning. Således heller ikke i år, hvor katten blev slået af tønden i Sdr. Omme Multicenter søndag den 11. februar.

Sdr. Omme Borger & Erhverv havde inviteret til fastelavnsfest, og cirka 75 børn havde taget forældre og bedsteforældre med til en festlig eftermiddag. Hele 3 tønder var hængt op og klar til at blive slået på i 3 forskellige aldersgrupper… og minsandten om de ikke alle var fyldt med godter og pynt.

Der blev virkelig slået igennem, og snart var alle 3 tønder slået til pindebrænde. Således blev der fundet 3 kattekonger, og naturligvis også 3 kattedronninger… og der var præmier til dem alle sammen. Men ikke nok med det – der var skam også, traditionen tro, præmier til de 3 bedst udklædte børn.

Hele arrangementet blev sluttet af med fastelavnsboller og saftevand til alle børn, mens de voksne kunne lune sig med en kop kaffe. Sdr. Omme Borger & Erhverv takker for en hyggelig eftermiddag, og en ekstra tak går ud til de frivillige, der hjalp til med at forberede og afholde arrangementet samt medvirkede til oprydningen efterfølgende.