Katten blev slået af tønden

Ingen fastelavn uden den traditionelle tøndeslagning. Således heller ikke i år, hvor katten blev slået af tønden i Sdr. Omme Multicenter søndag den 11. februar.

Sdr. Omme Borger & Erhverv havde inviteret til fastelavnsfest, og cirka 75 børn havde taget forældre og bedsteforældre med til en festlig eftermiddag. Hele 3 tønder var hængt op og klar til at blive slået på i 3 forskellige aldersgrupper… og minsandten om de ikke alle var fyldt med godter og pynt.

Der blev virkelig slået igennem, og snart var alle 3 tønder slået til pindebrænde. Således blev der fundet 3 kattekonger, og naturligvis også 3 kattedronninger… og der var præmier til dem alle sammen. Men ikke nok med det – der var skam også, traditionen tro, præmier til de 3 bedst udklædte børn.

Hele arrangementet blev sluttet af med fastelavnsboller og saftevand til alle børn, mens de voksne kunne lune sig med en kop kaffe. Sdr. Omme Borger & Erhverv takker for en hyggelig eftermiddag, og en ekstra tak går ud til de frivillige, der hjalp til med at forberede og afholde arrangementet samt medvirkede til oprydningen efterfølgende.

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide