Mange gæster til Julemarked

Traditionen tro kunne Sdr. Omme Multicenter den første søndag i advent slå dørene op til det store, traditionelle Julemarked, arrangeret af Sdr. Omme Borger & Erhverv.

Alle pladser til markedet var blevet booket, og allerede fra kl. 10 kunne nysgerrige og købelystne sjæle gå rundt imellem de mange stande og beundre julenisser, dekorationer, malerier, nips og pyntegenstande og mange andre dejlige ting. Uanset hvad julehjertet måtte begære, så var rig mulighed for at finde nogle spændende sager.

Varde-Garden var igen i år på pletten, og leverede et stemningsfyldt optog fra Skovvej op gennem hele byen, hvor de lod deres glade julemusik fylde gaderne. Optoget fik igen i år følgeskab af glade julebørn samt Sdr. Omme Rytterklub.

Ganske vist blev der handlet lystigt ved bordene i Multicenteret, men den traditionelle Juletombola fra Sdr. Omme Borger & Erhverv trak også fulde huse. Hylderne bugnede af flotte gaver af enhver slags, og der blev pakket mange lodder op. Ja, rent faktisk kunne mandskabet fra tombolaen melde alt udsolgt af lodder ud på eftermiddagen, og det må betegnes som en succes. Hovedpræmien i tombolaen var et gavekort på kr. 1.000 til byens butikker, som blev vundet af Emma Hyldgaard.

At sprede julestemning i Sdr. Omme er en sand fornøjelse, og julen er i sandhed både hjerternes og børnenes fest. Således kunne byens børn igen i år aflevere en juletegning til Julemanden og Julemor, som havde indtaget deres pladser i Multicentret efter en køretur gennem byen med optoget. Blandt de indleverede tegninger blev der senere trukket lod og fundet fire glade vindere af flotte julegaver. Glæden blandt alle tilstedeværende børn blev skam heller ikke mindre, da der afslutningsvis blev uddelt en fin godtepose til alle.

Julemarkedet anno 2017 var en glædelig succes. Sdr. Omme Borger & Erhverv takker de mange kræmmere og gæster, som besøgte markedet – og ikke mindst en meget stor tak til alle de frivillige, der har hjulpet til med tombola og øvrige opgaver.

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slide