Musik Ved Søen er klar til 2018

Lørdag den 16. juni 2018 lukker Musik Ved Søen atter op for en hel dag fyldt med musik, hygge og god stemning, alt sammen i den gode sags tjeneste. Arrangementet støtter Børnecancerfonden, og arrangørerne bag håber, at man også i 2018 kan sende et flot beløb videre til fonden.

I 2018 er der igen gjort klar til en sand fest med et flot udbud af rigtig god underholdning, bl.a. med de altid veloplagte gutter fra Dr. Diesel og ikke mindst Anna David og Thomas Buttenschön.

Udover at være et lokalt event i Sdr. Omme der byder på musik, socialt samvær og hygge, så er Musik Ved Søen også historien om familien Mølgaard Christensen. Arrangementet er nemlig stablet på benene af Lars og Jane sammen med sønnen Simon og datteren Helene på en tragisk baggrund. For 10 år siden fik Lars og Janes 6-årige søn Morten konstateret et forstadie til leukæmi MDS syndrom. Morten kom i behandling på Rigshospitalet, hvor han skulle have transplanteret knoglemarv fra hans søster. Transplantationen gik godt, og Morten kunne begynde at mærke, at han tog imod marven.

Desværre var Mortens immunforsvar meget svækket, og da han samtidig fik betændelse i halsen, begyndte hans organer begyndte at sætte ud. 6 timer senere sagde han til sin far Lars, mens han holdt hans hånd, “Far jeg kan ikke mere” – og så lukkede han øjnene.

Tabet af et barn er det værste, en familie kan opleve.

“Børne Cancer Fonden gjorde alt for os dengang, derfor vil vi gerne samle penge ind til forskning, oplevelser for de ramte familier, samt ting der bare kan gøre deres hverdag lidt lysere”, udtaler Lars og Jane.

Der er yderligere information om arrangementet på Musik Ved Søens egen hjemmeside samt arrangementskalenderen her på Sdr-omme.dk Billetter kan købes hos lokale ambassadører. Yderligere info herom kan fås på tlf. 40 28 67 03 samt 22 29 56 89.