Stig Rossen kommer til Sdr. Omme

Igen i år vil De Glade Jyders Fest (også kendt som Jydefesten) løbe af stablen i Sdr. Omme i Kr. Himmelfartsferien, og søndag den 24. februar kunne medlemmer af Jydekomitéen berette lidt om, hvad der kommer til at ske om lørdagen i Jydefesten.

Lørdag aften er traditionen tro den aften, hvor der inviteres til spisning, musik og fest. I år vil musikken dog være separat, idet der inviteres til en flot koncert med selveste Stig Rossen & Vennerne i Sdr. Omme Multicenter. Stig Rossen indleder en ny turné rundt i landet med Vennerne – de tidligere band-medlemmer fra Bamses Venner. Sammen vil de synge og underholde med nogle af Bamses gode, gamle hits.

Med det store, musikalske event ønsker Jydekomitéen at finde tilbage til rødderne af Jydefesten og kunne genskabe den store fest, som lørdag aften traditionelt her været førhen.

Billetterne til koncerten kommer til at koste kr. 195,- og vil blive sat til salg lokalt i Sdr. Omme hos Q8, MENY og OK Plus. I starten af marts måned vil billetterne ligeledes kunne købes online hos Ticketmaster, dog til en pris af kr. 220,-