Stort fremmøde til forårsrengøring

Tekst og foto: Thomas Rimmer Larsen

Lørdag den 13. april var sat af til at få gjort Holdgårdsanlægget rent, så det er klar til de mange gæster, der besøger det i løbet af året.

Heldigvis var der rigtig mange Sdr. Omme borgere, der gerne ville give en hånd med. Da vi var flest, var der mere end 20 voksne og 15 børn og unge mennesker, der knoklede med alle mulige opgaver. Der blev samlet skrald, som blev kørt på genbrugspladsen. Der blev revet og fejet blade i og omkring bålhytten, på legepladsen, omring de mange bord-bænke-sæt samt ude foran ved Grindstedvej. Og i bålhytten fik vi spredt en masse grus, der venligst var sponseret af Hans Christensen. Alle stier i Anlægget blev først fejet og siden revet, så de næsten fremstår som ny. Og sidst men ikke mindst blev alle bord-bænke-sæt i Anlægget skrubbet og skurret rene for alger og snavs.

De mange villige hænder gjorde, at arbejdet hurtigt var gjort. Så efter kun 3 timers arbejde, så kunne vi ikke finde på flere opgaver – og så var det tid til en grillpølse og en fyraftens-øl eller vand.

Tusind tak til alle, der gav en hånd med. Det var en sand fornøjelse at være med til.