Om Sdr. Omme

Hvorfor bo i Sdr. Omme?

Byens tilbud
Fordi Sdr. Omme har det meste du har brug for, for at leve et godt og aktivt liv, lige fra du bliver født til du ikke kan mere.

Her er dejlige boliger, som du kan eje, leje (privat eller i boligforening) eller købe andel i. Det er billigt at bo i Sdr. Omme og dagligvarebutikkerne er tæt på. Her er også bager, byggemarked, Blomsterbutik, herretøj, kreativ butik, cykelsmed,
el-forretning, kro, pizzeriaer, bodega, frisører og alle vil gøre deres bedste, for at dagligdagen bliver så let for dig som mulig.
Her er dagpleje, børnehave, skole, multihal, bibliotek, plejecenter, lægehus, fysioterapeut og kirke.
Der er også mange muligheder for et aktivt fritids- og foreningsliv.
Byens torv er et dejligt samlingspunkt med springvand og hygge bænke.

 

Livet som børnefamilie
Når mor og far er på arbejde, tilbydes de mindste en velfungerende dagpleje, med engagerede dagplejere og et godt fællesskab. For de lidt større børn er der et godt børnehave tilbud i en mindre børnehave, hvor alle kender alle.

Sdr. Omme skole er kommunal og en af de bedste i landet fra 0. til 9. klasse. Den er moderne både inde og ude og har en rigtig skøn lærings-legeplads, der også kan bruges af byens borgere i fritiden. Skolen bruger også faciliteterne i multihallen, boldbanerne og skoven omkring multihallen.

 

Fritid
For den aktive familie er der mange fritidstilbud til både børn og voksne.

I multihallen er der mange forskellige sports muligheder og der er fitnesscenter og skydebane. Der er også mange muligheder for at røre sig udendørs på boldbanerne, tennisbanerne og på de dejlige hjertestier. Er man ikke til sport kan man gå til spejder, aftenskole, højskoleaftner og andre foredrag. Der er gode fiske muligheder i åen også selvom man sidder i kørestol. Man kan overnatte i shelter, lege på naturlegepladsen, lave mad på bål i bålhytten og desuden er der et flot naturcenter.

 

Livet som senior
Der er gode boliger til ældre og gode muligheder for gangbesværede. Sdr. Omme har mange engagerede seniorer og et velfungerende seniorråd, der udover byens øvrige tilbud, arrangerer forskellige arrangementer, oplevelser og udflugter.

Sdr. Omme er lig med nærhed og fællesskab.