LMC Huse ApS

Jacob Soelberg

LMC Huse ApS

v/Lars Mølgaard Christensen
Tværvej 6
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341073
Mobil: 40286703
E-mail: lars@lmchuse.dk

Åbningstider

Telefonen er altid åben

Lars Mølgaard Christensen startede LMC Huse ApS i 2001, men allerede inden da, havde han stor erfaring med byggeri. Siden 16-års alderen har Lars Mølgaard Christensen arbejdet med halbyggeri, støbning og murer- og tømrerarbejde.

I dag beskæftiger LMC Huse ApS i alt tre mand, som udfører alle tænkelige opgaver inden for tømrerfaget. Det strækker sig over alt fra mindre renoveringsopgaver af vinduer, døre og køkkener til større projekter som nybyggeri af parcelhuse eller nye tagkonstruktioner.

LMC Huse ApS har et bredt spektra af samarbejdspartnere, som inddrages ved større projekter. LMC Huse ApS varetager gerne selv mindre mure- og støbeopgaver i forbindelse med badeværelser, terasser og lignende. Ved at hyre LMC Huse ApS til dit byggeri, er du sikker på, at kvaliteten er i top – også selvom arbejdet udføres af samarbejdspartnere.

Som lokal erhvervsdrivende er Lars Mølgaard Christensen godt klar over, at dårlig betjening og håndværk hurtig rygtes. Derfor sætter LMC Huse ApS en stor ære i, at kunderne føler, de har fået en god betjening, når håndværkerne afslutter opgaven. Lars Mølgaard Christensen gør meget ud af at afstemme opgaven med kunden, så begge parter har et fælles billede af, hvordan opgaven skal løses.

De erfarne og service-mindede ansatte er kundens sikkerhed for, at kvaliteten er i top, når LMC Huse ApS løser forskellige opgaver.

Lars Mølgaard Christensen går meget op i det lokale foreningsliv. Som erhvervsdrivende er han gerne med til at støtte op om nye projekter og tiltag, som kan være med til at udvikle byen.