Midtgårds Jord & Belægning

Jacob Soelberg

Midtgårds Jord & Belægning

v/Kim Svejstrup
Omme Landevej 63
7260 Sønder Omme
Telefon: 27632759
Mobil: 40812759
E-mail: midtgaardsjord@gmail.com

Åbningstider

Telefonen er altid åben

NYT NYT: Midtgård fejer også sne og strør salt/sand!

Midtgårds Jord & Belægning arbejder, som navnet antyder, med alt inden for jord- og belægningsarbejde, men hjælper også gerne med andre opgaver inden for hus og have. Kim Svejstrup, der driver firmaet, har erfaring fra faget i mere end 30 år. Derfor kan man med tryghed forvente en fagmand, der kender alt til området.

Midtgårds Jord & Belægning udfører alt fra mindre jord-entrepriser til større anlægsopgaver, og Kim Svejstrup har altid flere gode råd til at få det maksimale ud af projektet. Hvad enten du skal have lavet en mindre terrasse eller have anlagt en ny stor indkørsel, så kan det betale sig at tage Midtgårds med på råd.

Midtgårds Jord & Belægning har selv en maskinpark, der klarer de fleste opgaver – stort som småt. Graveopgaver udføres hvad enten det er med minigraver, minilæsser, rendegraver – eller sågar med en god gammeldags “Lysbro”.

Har du behov for råd og vejledning til dit projekt – og er du i tvivl om materialevalg, så tag kontakt til Midtgårds Jord & Belægning og få en snak om dit projekt.