Midtjysk Kardanservice

Jacob Soelberg

Midtjysk Kardanservice

v/Tom Pedersen
Nedergaardsvej 14
7260 Sønder Omme
Telefon: 20699899
E-mail: midtjyskkardan@email.dk
Web: http://www.midtjyskkardan.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8 – 16
Fredag: 8 – 13
ellers efter aftale

Tom Pedersen ejer og driver Midtjysk Kardanservice og har været selvstændig siden han overtog firmaet efter sine forældre i 1990. Tom kom i lære som landbrugsmekaniker i 1983 og beskæftigede sig dengang mest med landbrugsmaskiner, men i dag er det kardanservicen, der fylder hovedparten af hverdagen i firmaet.
I værkstedet på Nedergårdsvej udfører Tom Pedersen alle former for reparationer, afbalanceringer og udskiftninger af kryds, lejer, rør og ophæng på alle typer kardanaksler. Med mere end 25 års erfaring gøres dette top-professionelt. Firmaet udfører især kardanservice på lastbiler, entreprenørmaskiner og varevogne for virksomheder men kundeskaren inkluderer også privatpersoner. Ydermere har Midtjysk Kardanservice altid kryds- og ombytningsaksler til lastbiler, varevogne, busser mm. på lager i værkstedet.
Firmaet lægger stor vægt på at tilbyde sine kunder den højeste kvalitet til den bedste pris. Dette kommer til udtryk i de materialer, firmaet benytter sig af og det personlige engagement Tom Pedersen lægger i sit arbejde. Hans kundeskare kommer fra hele landet og ofte langvejs fra, hvilket er et udtryk for det høje servicemæssige og faglige niveau Midtjysk Kardanservice tilbyder sine kunder. Alt udstyret på værkstedet bliver kalibreret løbende for at opretholde den høje kvalitet.
Hvis du skulle stå med spørgsmål til en opgave, som Midtjysk Kardanservice kan klare, så kan du altid træffe firmaet på telefonen. Tom Pedersen er altid klar til at fortælle dig, hvorvidt du kan være køreklar efter en times repeation, eller hvornår køretøjet forventes færdigt. Hvis du er i tvivl omkring specifikke kardanaksler, så kommer Tom Pedersen gerne og tager mål hos dig. Udover almindeligt kardan-arbejde kan Midtjysk Kardanservice også hjælpe med kardanaksler til fx amerikanerbiler.