OMME LIFT A/S

Jacob Soelberg

OMME LIFT A/S

Lægårdsvej 4
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341300
E-mail: omme@ommelift.dk
Web: http://www.ommelift.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 15.00
OMME LIFT er en fjerde generations familievirksomhed, der har været igennem en markant udvikling de sidste 100 år, fra den lokale smedje i 1906 til den moderne internationale produktionsvirksomhed man ser i dag. Med vore over 100 år er OMME LIFT en stolt virksomhed der har stærke rødder og forbindelser i lokalsamfundet og den jyske hedes basisværdier er en integreret del af firmaets identitet – Ærlighed, arbejdsomhed og loyalitet.

OMME LIFT er i dag en af Nordeuropas førende producenter af trailer- og larvefodslifte med arbejdshøjder der strækker sig fra 10,5 m for den mindste trailerlift og helt op til 42 m for den højeste larvefodslift. Vi råder over et moderne produktionsareal på mere end 18.000 kvadratmeter og beskæftiger ca. 100 medarbejdere inden for mange forskellige fagområder såsom malere, elektrikere, svejsere, industriteknikere, montører, servicefolk, ingeniører og HK’ere. Mange af Omme Lifts medarbejdere når at holde både 20, 25 og 40 års jubilæum.

I dag eksporterer OMME LIFT 85 % af den totale omsætning til lande lige fra USA i vest, til Australien i øst, fra Grønland i nord til Afrika i syd og er repræsenteret i mere end 70 lande. OMME LIFT markedsfører og servicerer selv vore lifte i Danmark. På eksportmarkederne sælges der gennem importører og agenter, som også varetager service af liftene. OMME LIFT A/S har desuden egne afdelinger i Tyskland og Frankrig, der tager sig af vores tyske og franske kunder.

Vi lægger vægt på at være en social ansvarlig virksomhed både i forhold til vores medarbejdere og til lokalområdet. Derfor støtter OMME LIFT mange af de lokale initiativer, projekter og foreninger i byen.