P. S. Servicepartner

Jacob Soelberg

P. S. Servicepartner

v/Poul Bindesbøl
Åvej 8
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341829
Mobil: 29453040
E-mail: poul@ps-servicepartner.dk
Web: http://www.ps-servicepartner.dk

Åbningstider

Telefonen er altid åben

P. S. Servicepartner er et mindre firma, som Poul Bindesbøl stiftede i 1996. Firmaet beskæftiger sig hovedsagligt med el-installationer. Sådan har det dog ikke altid været.

Poul Bindesbøl er autoriseret el-installatør, hvilket betyder, at du trygt kan vælge P. S. Servicepartner til både mindre og større installationsopgaver. Uanset om det er til landbrug, industri eller i private hjem har P. S. Servicepartner stor erfaring i alle slags opgaver.
P. S. Servicepartner følger altid tidens trends, og derfor har Poul Bindesbøl valgt at fokusere meget energibesparende foranstaltninger. Gennem de senere år har han skabt sig en stor erfaring i salg og installation af varmepumper, jordvarme og genvækstanlæg. Salget af disse foregår i samarbejde med Raska Teknik i Vejen.

Fra starten gjorde P. S. Servicepartner meget i EDB-løsninger – både salg og reperationer. I dag er bøtten vendt på hovedet, og Poul Bindesbøl laver hovedsagligt el-installationer, mens EDB og IT er trukket lidt i baggrunden. Det skyldes hovedsagligt, at det er blevet sværere at sælge EDB til konkurrencedygtige priser som følge af det voksende marked.

Poul Bindesbøl oplever alligevel, at mange ser fordele i at købe deres dele til computeren lokalt, da P. S. Servicepartner også tilbyder at montere delene, når de leveres. Udover salg af totalløsninger og reservedele tilbyder P. S. Servicepartner også reperation og vedligehold af computere og IT-systemer. Mindre netværk til private eller mindre kontorer er også noget, som P. S. Servicepartner kan være behjælpelig med at etablere.

Poul Bindesbøl har været i el-faget siden 1980, hvorfra han også har sin store erfaring med IT-systemer. Helt tilbage fra før computerens indtog i de danske hjem, har Poul Bindesbøl brugt den til systemer med styringselektronik. Så det er en erfaren mand, du får fat i, når du kontakter P. S. Servicepartner.