Sdr. Omme Bageri

Jacob Soelberg

Sdr. Omme Bageri

v/Steffen Andersen
Hovedgaden 11 – 13
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341101
E-mail: sfb@mail.dk

Åbningstider

Hverdage: 6 – 17
Weekend: 6 – 16

Steffen Andersen er indehaver af Sdr. Omme Bageri og har været det siden 2010. Udover bageriet i Sdr. Omme ejer Steffen også Grindsted og Sdr. Felding Bageri. Bageriet i Sdr. Felding købte han i 2004 og 5 år efter fulgte overtagelsen af Grindsted Bageri.
Siden overtagelsen af de tre bagerier har Steffen Andersen prioriteret at opbygge en synergi mellem forretningerne. Således fokuserer bagerierne på hver deres kerneområde og distribuerer derefter varer ud til de andre to. Sdr. Omme Bageri laver dejen, i Sdr. Felding koncentrerer personalet sig om sandwiches, kager og fotokager og i Grindsted er der etableret et show-bageri, hvor glaspartiet omkring butikken giver kunderne chancen for at følge med i, hvordan produktionen foregår inde i bageriet.

Som en del af denne synergi er uniformer, butiksskilte osv. også ens i forretningerne således, at man mærker sammenhængen mellem dem. Yderligere er det muligt, som erhvervskunde, at få et kontokort i butikken, som kan benyttes i alle tre bagerier således, at man ikke er begrænset til kun at handle det ene sted.

Det prioriteres højt i firmaet, at kunden får en gennemført god oplevelse i butikken. I dét ligger der eksempelvis at råvarerne er af højeste kvalitet, at hylderne i butikkerne er fyldte, at der er smagsprøver til kunderne samt, at personalet yder en god kundeservice.
Samtidig skal det også være spændende for personalet at komme på arbejde og derfor er personaleudvikling og –uddannelse endnu et vigtigt fokusområde i virksomheden og ikke mindst, at personalet oplever et godt sammenhold.

I bageriet i Sdr. Omme finder man ifølge Steffen Andersen ”det, du typisk finder på et morgenbord”. I tillæg hertil tilbyder bageriet dog også sandwiches, pålægskagemænd, bryllupskager og fotocakes. Personalet er specifikt uddannet til hvert sit kerneområde således, at kvaliteten af varerne er helt i top og der kommer friske forsyninger til hver dag.