Sdr. Omme Smede & VVS

Jacob Soelberg

Sdr. Omme Smede & VVS

v/AH Oliefyrsservice ApS
Holdgårdsvej 14
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341747
Fax: 75341757
Mobil: 20336547
E-mail: ah-oliefyr@hotmail.com

Åbningstider

Telefonen er altid åben
Selvom Sdr. Omme Smede & VVS er et firma fra 2010, så går rødderne i firmaet et stykke tilbage i Sdr. Ommes historie. I 1979 startede Anders Hyldgaard sit firma med oliefyrsservice, kedeludskiftninger, reparationer og eftersyn. Firmaet AH Oliefyrsservice har således eksisteret i mere end 30 år i Sdr. Omme.
I forbindelse med at firmaet i 2010 blev autoriseret VVS-installatør blev oliefyrsservicen udvidet til Sdr. Omme Smede & VVS – stadig ejet af AH Oliefyrsservice. Opgaverne dækker i dag udover oliefyrsservice også vand, varme, gas og ventilation. Blandt andet tilbydes der salg og service af luft-til-luft varmepumper.
De 3 medarbejdere i Sdr. Omme Smede & VVS sætter en ære i at være service-minded og har derfor altid vagt-telefonen ved hånden, hvis der opstår akutte behov – 24 timer i døgnet – 7 dage i ugen. Om man er privat, erhverv eller landbrug spiller ingen rolle hos Sdr. Omme Smede & VVS, hvor alle typer kunder er velkomne.
På værkstedet, Tværvej i Sdr. Omme, er de mest gængse materialer på lager – og ellers er der dag-til-dag levering. Nogle varer kan endda leveres samme dag, hvis det er akut.
Sdr. Omme Smede & VVS er godkendt ved Kølebranchens Miljø Ordning og er også medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol – det er din garanti for god behandlig, når du arbejder med Sdr. Omme Smede & VVS.