SuperBrugsen

Jacob Soelberg

SuperBrugsen

Hovedgaden 3
7260 Sønder Omme
Telefon: 76727374
E-mail: 03596@coop.dk
Web: http://www.superbrugsen.dk

Åbningstider

Alle dage: 8 – 20

SuperBrugsen er Sdr. Ommes ældste dagligvarebutik. Siden 1990 har den ligget på sin nuværende grund – Hovedgaden 3. Butikken har omkring 15 fuldtidsansatte og lige så mange ungarbejdere, som alle har til formål at sætte kunden i centrum og tage imod dem med et smil.

SuperBrugsen går meget op i at have faguddannet personale på arbejde i hele åbningstiden, så kunden altid er sikret den nødvendige vejledning i forbindelse med sine indkøb.

SuperBrugsen i Sdr. Omme har stor fokus på de ferske madvarer. Derfor har de egen slagterafdeling med blandt andet oksekød fra Premium. Desuden laver de lækre færdigretter – direkte til ovnen. Har du spørgsmål omkring kød eller tilbehør, vil de tre medarbejdere i slagterafdelingen altid være behjælpelige, ligesom butikkens vinekspert vil hjælpe med at finde den rette vin til middagen. Skal du forkæle konen eller kæresten, sælges der også flotte buketter, som kommer direkte fra blomsterbindere.

SuperBrugsen har desuden en stor frugt- & grøntafdeling, der som en af de få sælger danske æbler og tomater året rundt. Af andre specialiteter kan SuperBrugsen byde på et stort udvalg af økologiske varer og sukkerfri varer med alt fra ymerdrys til marmelade. I SuperBrugsen finder du ligeledes en postbutik, som har åbent alle hverdage fra klokken 13 – 17.
Coop har oprettet en bank, kaldet Coop Bank, der giver fordele til kunder der handler ind i alle landets Coop butikker. Med et betalingskort fra Coop Bank er det let at betale og få point i vores butikker. Kortet giver dig også adgang til tilbud, rabatter og fordele fra Coops medlemsprogram. Man kan opgradere sit Coop-kort til et gratis betalingskort og få 20% ekstra point, når man handler i Coops butikker.
Medlemsfordele, point og rabatter registreres automatisk, når man betaler. Og man får et kort mindre i pungen og meget mere med hjem i indkøbsposen. Både Visa/Dankort og Mastercard er medlemskort, og man kan derfor få 20% ekstra point med hjem på begge typer betalingskort. Læs mere om Coop Bank på www.coopbank.dk.