Westergaard El A/S

Jacob Soelberg

Westergaard El A/S

v/Mads Westergaard
Hovedgaden 31
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341081
Mobil: 40881081
E-mail: westergaard-el@mail.dk
Web: http://www.westergaard-el.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: 7 – 16
Fredag: 7 – 14
Telefonen er herudover åben døgnet
rundt som vagttelefon

Westergaard El A/S har været en del af Sdr. Ommes erhvervsliv siden 1960, men Mads Westergaard kom først til roret i 1988. Siden da er der sket meget med firmaet, som i dag beskæftiger 9 medarbejdere, hvoraf 3 er lærlinge.

Firmaet har autorisation som el-installatør, hvorpå også størstedelen af timerne bliver brugt. Der bliver både arbejdet for private, industri, landbrug og det offentlige. Westergaard El A/S er også tit med på banen i forbindelse med el-installation i nybyggeri – igen både til private og industrier. Udover el-installationer laver Westergaard El A/S også installationer af EDB og TV.

Westergaard El A/S står altid klar til at give et uforpligtigende tilbud på et stykke arbejde. Mads Westergaard sætter en stor ære i, at medarbejderne yder den service, som kunderne forventer. Så vidt muligt til aftalte tid og pris.

Som lokal håndværker føler Mads Westergaard, det er vigtigt at kende kunderne og levere et godt stykke arbejde hos dem. I en by som Sdr. Omme vil man komme til at møde kunderne i bybilledet, og her vil Mads Westergaard kunne se dem i øjnene med god samvittighed. Det kræver, at medarbejderne hver gang leverer deres bedste.

Udover at være el-installatør har Westergaard El A/S også et udvalg i hvidevarer, belysning og løsdele i butikken på Hovedgaden 31. Som en del af expert-kæden kan Westergaard El A/S bestille varer hjem til konkurrencedygtige priser. Mangler man reservedele som stikdåser, antennekabel mv., er man altid velkommen til at komme forbi butikken/værkstedet, hvor der som regel vil være en medarbejder til stede inden for den angivne åbningstid.
Westergaard El A/S er med i en vagtordning med døgnbemandet vagttelefon. Man ringer blot til Westergaard El A/S, som sørger for, at der kommer en elektriker ud – døgnet rundt. Regningen vil stadig blive sendt fra Westergaard El A/S – uanset om det er et andet firma, som løser opgaven.