Sdr. Omme Rytterklub

Jacob Soelberg

Sdr. Omme Rytterklub

Formand: Kristine Gundelach
Herningvej 30
7260 Sønder Omme
Telefon: 28455373
E-mail: kasserer@sdrommerytterklub.dk
Web: http://www.sdrommerytterklub.dk

Beskrivelse

Tilbage i 1990 begyndte de heste-interesserede i Sdr. Omme at dele deres interesser, og i 1994 blev det så til Sdr. Omme Rytterklub. Siden da har klubben været en aktiv del af foreningslivet i Sdr. Omme, og de lægger stor vægt på også i fremtiden at deltage aktivt i foreningslivet.

Det er efterhånden blevet tradition, at Sdr. Omme Rytterklub tager sig af juletræsindsamlingen i Sdr. Omme i januar. Her samles elever, forældre og ledere for at samle byens juletræer ind og på den måde tjene en skilling til driften af klubben. For at holde kontingentpriserne i bund er klubben i høj grad bakket op af frivilligt arbejde fra forældre, ryttere og trænere.

Sdr. Omme Rytterklub henvender sig til alle aldersgrupper og har således medlemmer fra 6-års alderen og op til voksne medlemmer, som enten har dyrket sporten i mange år eller som ønsker at komme i gang. Bestyrelsen arbejder således aktivt for, at det skal være værdifuldt at være medlem – både som barn, ung og fuld-voksen.

Gennem de senere år har Sdr. Omme Rytterklub oplevet en voksende interesse for ridesporten i Sdr. Omme, og det har naturligt været med til at udvikle rytterklubben. Da klubben startede tilbage i 1994, havde den kun 2 elevheste. I dag har den 8 elevheste, hvoraf 3 er stillet til rådighed af et par elever. Som nyt medlem er der mulighed for at bruge elevhestene i træningen. Sdr. Omme rytterklub er igennem klubsamarbejdet DFGK (de forenede gårdklubber) medlem af DRF. Medlemmerne har derfor mulighed for at stille op til DRFs stævner under DFGK

Kontingentpriser:
Ungdomsmedlem: 300,- kroner
Voksenmedlem: 400,- kroner

Bestyrelse:
Formand: Formand: Kristine Gundelach
Referant: Jeanette Jensen
Menigt medlem: Bente Pedersen
Menigt medlem: Karina Mølhom

Menigt medlem : Mai-Britt Nielsen

Ungdomsmedlem: Kinna Frederiksen
Ungdomsmedlem: Amanda Poulsen

 

Seneste nyt fra Sdr. Omme Rytterklub