Årets Landsbypris i Sdr. Omme

Tirsdag den 17. april afholdt Sdr. Omme Landsbyråd sit årsmøde på Sdr. Omme Kro. Udover en beretning om Landsbyrådets mange virkeområder og igangværende projekter, var også et andet vigtigt emne på dagsordenen: Nemlig uddelingen af Årets Landsbypris.

Den tilfaldt i år Stephanie og Torben, der i 2015 overtog Sdr. Omme Kro og dagligt driver den med stor succes. Det populære kro-par var blevet indstillet til prisen af Torben og Harry Lorentzen fra Omme Lift, og det var en stolt Lucas Hansen fra Sdr. Omme Landsbyråd, der kunne læse nomineringen højt på årsmødet:

“Kroen er ikke længere bare en kro!!! Stephanie og Torben har siden deres overtagelse af kroen i januar 2015 formået at udvikle kroen til en attraktiv mad og overnatningssted. Venlig betjening med kunden i centrum med et nutidigt menukort har igen fået Sdr.Omme Kro på det gastronomiske landkort.

Kroen er såvel inde som ude istandsat og forskønnet, ved at åbne op til åen der er en del af Sdr.Ommes kulturarv. Kroen roses igen af vore kunder og er igen blevet noget byen kan være stolt af. Vi ved, at Stephanie og Torben ikke er kommet sovende til det. Derfor fortjener Stephanie og Torben en klap på skulderen for deres flid.”

Stort tillykke til Stephanie og Torben med den flotte pris.