Dr. Diesel fejrer jubilæum

Lørdag den 7. oktober sparker Sdr. Omme-bandet Dr. Diesel gang i deres storstilede 20-års jubilæumskoncert. Det foregår i Sdr. Omme Multicenter. Koncerten arrangeres af SOIF samt Sdr. Omme Spejderne, som også deler overskuddet fra festen.

Dr. Diesel håber, at de kan slå rekorden fra deres 15-års jubilæumskoncert, hvor hele 451 glade gæster deltog i festen. Billetsalget foregår via frivillige ambassadører i lokalområdet, og opbakningen har været ganske fortræffelig. “Vi er meget stolte over den store opbakning, vi møder på vores vej, og vi håber, at endnu flere har lyst til at være med til at give den fuld gas denne aften”, fortæller forsanger Stefan Møller fra Dr. Diesel.

Dørene åbner kl. 19.30, hvor der vil ”happy hour” de første par timer. Der vil være forskellige ”gemmies” i løbet af aftenen. Bl. a. vil der kl. 21 bliver trukket lod om en gratis koncert med Dr. Diesel blandt de tilstedeværende i hallen. Endvidere vil ”Blå Bar” genopstå for en aften. Blå Bar er nok bedst kendt i lidt ældre kredse, som var en hyggekrog i kroens lokaler i forbindelse med diverse fester. Her vil der blive mulighed for at nyde udvalgte specialiteter i mere rolige omgivelser.

Den kendte irske folkemusiker Tom Donovan indleder aftenen med en koncert fyldt med stemning og fællessang. Herefter følger bandet Long Horn Buffalos, som virkelig kan få en fest til at rocke. Long Horn Buffalos har base i Skarrild. Dr. Diesel slutter naturligvis aftenen af, og nærmere præsentation af dem, er vidst unødvendig.

“Vi håber meget på, at endnu flere har interesse i at være til at fejre Dr. Diesel, som virkelig er et fantastisk aktiv for lokalsamfundet, og samtidig være med at støtte 2 lokale foreninger”, udtaler Lenni Andersen fra Sdr. Omme Spejderne og Ole Nielsen fra SOIF. Det må være muligt, at komme et godt stykke på den anden side af 500 deltagere, som er succeskriteriet for Dr. Diesel.

Billetterne kan købes til en pris af kun 100 kr. ved henvendelse til en af de mange ambassadører, som kan ses på Dr. Diesel’s Facebook-side eller ved henvendelse til Ole Nielsen på mail: fremadbagud@hotmail.com. Endvidere kan der købes billetter hos Meny og Superbrugsen. På selve aftenen vil der være billet salg ved døren til en pris på 150 kr.

Sdr. Omme Kro vil på selve dagen tilbyde en jubilæums menu i kroens lokaler. Bord til dette arrangement kan reserveres ved henvendelse til kroen.