Musik Ved Søen klar til start

Nu er der mindre end 2 uger til at Musik Ved Søen åbner portene for en festlig dag musik og godt humør. Vejrguderne ser ud til fortsat at love solrigt og tørt vejr, så alle forudsætninger er til stede for en rigtig god fest på Simmelbrovej i Sdr. Omme. Festen løber af stablen lørdag den 16. juni, og musikken spiller i den gode sags tjeneste, idet overskuddet går til Børnecancerfonden.

Og der vil med garanti blive godt gang i den, når der spilles op af Dr. Diesel, Billybobbers, Dancing Queens, JAM og ikke mindst Thomas Buttenschön og Anna David. Derudover vil DJ Kenneth Jonassen, til daglig kendt som radiovært på Skala FM, ligeledes sørge for musik og god stemning på scenen.

MEN HUSK: Billetter til arrangementet kan IKKE købes ved indgangen, men KUN ved en af Musik Ved Søens såkaldte billet-ambassadører. En samlet liste over alle ambassadører kan ses lige her – yderligere billetinfo fås på tlf. 40 28 67 03 eller tlf. 22 29 56 89. Læs i øvrigt mere om arrangementet på den officielle hjemmeside.