Opdag Sdr. Omme på gå-ben

Den usædvanligt varme og tørre sommer fastholder sit greb over Danmark – og således også over Sdr. Omme. Skolebørnene er for længst gået på sommerferie, og nu træder mange voksne ligeledes ind i ferieperioden. Og hvad er så bedre end at nyde det gode vejr med en rask gåtur i Sdr. Omme?

Vidste du f.eks., at der i og omkring Sdr. Omme er forskellige Hjertestier med ruter af varierende længde? Alle ruter er ganske velegnede til at nyde det gode vejr i, og du kan se en oversigt over dem ved at klikke lige her.

Men stop ikke der. Udforsk gerne byen på EGNE gå-ben og tag en tur rundt på de forskellige gader og stier. Gå f.eks. langs med åen, hold en pause på en bænk på engen, nyd naturen i Skoleskoven eller langs Naturstien mod Grindsted. Og tag gerne børnene med på en slentretur, hvis de skulle kede sig. I kan f.eks. pakke en madkurv og besøge de flotte legepladser på Skovvej eller bag Sdr. Omme Multicenter. Eller lade de lidt større børn muntre sig på Multibanen, ligeledes bag Multicenteret.

Mulighederne er mange, og en gåtur i det gode vejr er næsten garant for at give godt humør. Rigtig god sommer!

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slide