Politikerne besøgte Sdr. Omme

En række byrådsmedlemmer fra Billund Kommune samt lokale Folketingsmedlemmer og -kandidater havde lørdag taget turen til Sdr. Omme, hvor de var inviteret på en rundvisning i byen af Sdr. Omme Borger & Erhverv og Sdr. Omme Landsbyråd.

Gennem de senere år er der sket mange positive ting i Sdr. Omme med baggrund i bl.a. Kulturavsprojekter og byfornyelse. Fælles for alle projekter er imidlertid, at lokale ildsjæle har gjort et stort stykke arbejde for at få tingene til at lykkedes. Nogle projekter har bygget på kommunal støtte, imens også har været finansieret via diverse fonde.

Rundvisningen i Sdr. Omme kom bl.a. forbi Holdgårdsanlægget, hvor sidste hånd netop er ved at blive lagt på fornyelsen af Holdgårdsstenen. Derefter gik turen til Naturrum Sdr. Omme, der for tiden hurtigt skyder op på Skovvej, samt Omme Centret og Sdr. Omme Multicenter. Turen, der foregik i bus, fortsatte mod Genbrugspladsen og Sdr. Omme Varmeværk, hvor der blev fortalt om varmeproduktionen til hele byen. Efter en tur igennem Hovedgaden og Sigeng-torvet, blev der sluttet af på Sdr. Omme Kro.

Sdr. Omme Borger & Erhverv og Sdr. Omme Landsbyråd ønskede med turen at vise de lokale politikere, hvor godt det går i Sdr. Omme. Som den nordligste by i Billund Kommune er der tale om et aktivt sted, hvor der sker mange spændende ting – en udvikling, der gerne skulle fortsætte i tæt parløb med bl.a. Billund Kommune.

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide