Rejsegilde på Naturrum Sdr. Omme

Fredag den 14. september havde bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme inviteret til rejsegilde. Vejrguderne havde ikke just vist sig fra deres mest gavmilde side dagen igennem, men da der blev budt velkommen til byens borgere ud på eftermiddagen, klarede det op og regnvejret holdt inde.

Vejen frem til rejsegildet har været lang og sej for holdet bag det store projektet, og de er ikke kommet sovende frem til det resultat, som nu tager form på Skovvej i Sdr. Omme. Og det var da også en tydeligt begejstret og glad Jesper Gammelgaard, der – som medlem af bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme – bød de mange fremmødte gæster velkommen. Men han gjorde det også klart, at der endnu er et stykke vej, som skal tilbagelægges, før man er helt i hus med det store og ambitiøse projekt. Der mangler fortsat kr. 400.000 til de sidste ting, bl.a. køkken, møbler og belægningssten. Bestyrelsen er dog fortrøstningsfuld med hensyn til, at man nok skal nå målet.

Billund Kommunes borgmester Ib Kristensen talte også til de fremmødt og udtrykte sin begejstring for hele projektet. Byrådsmedlem Allan Munk Nielsen, gruppeleder hos spejderne Mikkel Henriksen og bestyrelsesmedlem hos Naturrum Torben Madsen fulgte trop blandt talerne. Sidstnævnte kunne fortælle, at man også sagtens kan bruge frivillige hænder til nogle af de sidste forefaldende opgaver, og alle er hjerteligt velkomne til at give et nap med.

Efterfølgende kunne de fornemme og inspirerende byggeri besigtiges af de mange besøgende, alt imens der blev serveret grillpølser samt øl og sodavand. Tidligere fredag havde Naturrum også været vært ved mini-rejsegilde for henholdsvis Sdr. Omme Børnehave og Sdr. Omme skole.