Ejvind Larsen ApS

Jacob Soelberg

Ejvind Larsen ApS

v/Ejvind Larsen
Hovedgaden 39
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341788
E-mail: ejvind@ejvindlarsen.dk
Web: http://www.ejvindlarsen.dk

Åbningstider

Mandag – fredag: 7.30 – 17.00
Lørdag – søndag: Efter aftale

Siden 1982 har Ejvind Larsen drevet autoforretning i Sdr. Omme. I dag er han i spidsen for 8 medarbejdere, der strækker sig fra mekanikerlærlinge til pensionister, som hjælper med diverse køreopgaver. Siden 1996 og frem til 2015 har Ejvind Larsen været autoriseret forhandler af Hyundai-biler. I 2015 blev Ejvind Larsen en del af Autopartner-kæden.
Som medlem af Autopartner servicerer Ejvind Larsen ApS alle bilmærker, så man beholder sin fabriksgaranti. Desuden samarbejder de med alle forsikringsselskaber om trafikskader, hvor der også stilles gratis lånebil til rådighed.
Gennem en stor berøringsflade og stort engagement i de lokale foreninger er Ejvind Larsen blevet et kendt ansigt i Sdr. Omme, og det styrker hans forretning. Han kender folk, og han ved som regel, hvad deres behov er, når de skal handle bil. Han sætter en stor ære i, at kunderne kan have tillid til ham, og det kan direkte måles på, at Ejvind Larsen Aps i Sdr. Omme er den forhandler i området, som syner flest biler – selv efter garantiperioden er udløbet.
Ejvind Larsen klarer desuden undervognsbehandling med PAVA – både på nye og gamle biler. Er det blevet tid til bilsyn, kan det også klares hos Ejvind Larsen.