Frost Boligcenter A/S

Jacob Soelberg

Frost Boligcenter A/S

Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme
Telefon: 75341544
Mobil: 29996770
E-mail: mail@frostbolig.dk
Web: http://www.frostbolig.dk

Åbningstider

Mandag: 10 – 18
Tirsdag – fredag: 10 – 17
Lørdag: 10 – 13
Søndag: 10 – 14

Se altid de seneste åbningstider på www.frostbolig.dk

Frost Boligcenter er et familie-ejet foretagne, hvor man siden 1970 har stået, som garant for god service og proffesionel vejledning omkring køb af møbler og tilbehør. Frost Boligcenter har gjort en stor dyd ud af at finde spændende og anderledes møbler fra hele verdenen.

Frost Boligcenter servicerer i dag et stort område med to butikker. En butik i Sdr. Omme på 4.000 m² og en butik i Herning på 1.200 m².

Indretning: Frost Boligcenter kan levere totalløsninger inden for indretning. Det kan både være til private hjem, men de indretter også restauranter, hoteller, virksomheder og lignende. Står du og mangler enkelte møbler, er du dog stadig lige så velkommen.

Som en ekstra service til kunden, kan man også komme i butikken og modtage gratis råd og vejledning om indretning fra en af butikkens indretningskonsulenter. Har man behov for at få konsulenten på besøg i eget hjem, kan det sagtens lade sig gøre mod betaling.

Møbler: Som sagt kan Frost Boligcenter levere totalløsninger til stort set alle typer af indretninger. Det kræver, at man har et stort udvalg på mange forskellige områder. Frost Boligcenter har blandt andet møbler til stuen, badeværelset, børneværelset, spisestuen, terassen og kontoret.

Desuden finder du Danmarks største udvalg af lædermøbler samlet på ét sted. I den nye 2000 m2store læderafdeling finder du, i samarbejde med vores specialister, netop det lædermøblement, du søger.

Senge: Frost Boligcenter har et meget stort udvalg af senge, Vi kan tilbyde senge fra Jensen, Dunlopillo, Tempur, Lama, Opus og BBC. Her finder du et veluddannet personale, som løbende modtager kurser og efteruddannelse – for at sikre netop din nattesøvn! Udover dette har Frost Boligcenter et tæt samarbejde med fysioterapeuter, som ved en masse om god nattesøvn. Frost Boligcenter love kunderne, at bytte sengen,  efter 8 dage, hvis sengen ikke passer.

Levering: Frost Boligcenter servicerer kunder i hele Danmark med levering samt færdig montering og opsætning af møbler. Alt foregår af specialuddannet personale, som ved, hvad begrebet ”god service” står for. Ved levering til ikke-brofaste øer, kan der laves en speciel aftale.